Geopend 07-06 t/m 08-09 2018

Op het terrein van ruim 9 hectare, hebben we diverse tenten geplaatst: één 4persoons én 6 grotere luxe safaritenten (de luxe plus XL) op houten plateaus van maar liefst 72m2. Diverse accommodaties hebben een eigen wc en stromend water. "Heb je die houtkachel gezien?”. Het is zo leuk om in of voor je tent te genieten van de warmte van houtvuur en tegelijkertijd de geluiden uit de natuur te horen. Dat is kamperen zoals het hoort te zijn. Puur en authentiek!

Nieuw voor 2018: 4 safari de luxe PLUS met bestede en speelruimte! (ex stromend water)

De camping (35) biedt ruime en niet afgebakende plaatsen aan over het hele vlakke terrein. Je mag bij aankomst je eigen plaats uitzoeken, zon of juist schaduw, met uitkijk naar het zwembad of juist aan de rand van de vijver, de grootte, de ligging: de keuze is aan jou en je gezin!

Ook bieden we 2 unieke Safari’s Premier Fôret aangelegen aan de rand van het bos, waanzinnig bijzonder! En een vakantiewoning (gîte).

Het sanitair gebouw is voorzien van comfortabele stort douches met mengkraan. Ook zijn er speciale familiedouches, ideaal voor het hele gezin! Deze hebben 2 stortdouches met mengkraan, voldoende ruimte om aan en uit te kleden, een babybadje met mengkraan en nog een los babybadje om eventueel bij de douches te plaatsen, uiteraard mag een aankleedkussen op een commode niet ontbreken.

Ook wijzelf vinden een groene camping belangrijk, dit zie je op diverse punten terug. Zo is er ook eentje:  

De vaatwasser!!! Binnen 5 minuten is de vaat schoon en droog, verbruiken we minder (warm) water en dus ook minder elektra, bijkomstigheid: heel veel tevreden toetjes ☺

Boven het sanitair is de speelzolder ‘verscholen’, dit verklaart, ideale combiantie met kinderen 

Rekening is gehouden met de kleintjes, zo zijn er Speciale kinder WC’s. Waarvan 1 samen geplaatst met een normaal toilet; goede training voor de zindelijkheid (zo leent de vakantie vaak als dé juiste periode)

Aan de zijkant van het sanitair hebben we een ruimte gemaakt om chemisch toilet te storten en/of het bekende wc emmertje.

Bij aankomst ontvang je een eigen afvalemmer waar je papier en plastic kunt scheiden. bij de entree van de parkeerplaats tref je en glasbak.

Auto's; deze kunnen worden geparkeerd op 1 van de 2 grote parkeerplaatsen. Bij aankomst kun je gewoon 'laden en lossen'. We proberen voor de veiligheid het terrein zoveel mogelijk autovrij te houden.