Iedere avond is er de mogelijkheid om aan te schuiven, tevens wordt er rekening gehouden met diëten, gluten of lactose allergie/intolerantie, vegetarisch maar ook zijn de kinderen in alle leeftijden welkom aan tafel. En hou ik, de Chef kok, rekening met de diëten. Geen enkele probleem! Iedereen is welkom!

Table d’hôte, een 3-gangendiner voor € 25.00 voor volwassen. Kinderen van 0-2 jaar zijn gratis (er zijn kinderstoelen), 3-4 jaar € 5.00 en 5-14 jaar € 10.00. Uiteraard kun je ook je wensen met betrekking tot diëten of vegetarisch aan ons door geven en zullen we ook rekening houden met de wensen van de kleintjes  

We maken gebruik van zoveel mogelijk streekproducten, verse groeten en fruit, ik beperk het gebruik van suikers en vetten zodat iedereen kan genieten van een gezonde maaltijd!                                                                                                

Op zondag vindt de gezamenlijke barbecue plaats, diverse soorten vlees en vis maar ook de vele soorten verse huisgemaakte salades staan centraal! Jong en oud delen samen de tafel, iedereen is welkom! € 17.50 voor volwassen, Kinderen van 0-2 jaar zijn gratis (er zijn kinderstoelen), 3-4 jaar € 5.00 en 5-14 jaar € 10.00. Ook houden we rekening als je vegetarisch, glutenvrij, notenvrij of lactosevrij dieet volgt.                    

Overzicht van de rest van de week,

  • Maandag; Keuze van de Kleine kaart of de speciale TAPAS kaart 
  • Dinsdag; Kinder BIOS, eerste eten de kinderen om 17.30 en om 19.00 de ouders, de kinderen vermaken zich in het zicht van de ouders in restaurant.  
  • Woensdag; Pizza avond, vers bereide pizza's: gezellig eten op het terras of bij je eigen tent.               
  • Donderdag; Diner Delicieux Creusois, 5 gangen diner met producten van de streek (€27.50 volwassen, Kinderen 0-2 jaar zijn gratis, 3-4 jaar € 5.00 en 5-14 jaar €10.00 
  • Vrijdag; Table d’hôte, 3 gangen diner.  
  • Zaterdag; Table d’hôte, 3 gangen diner.

Iedere dag melden we op een bord bij de receptie ’t menu van de dag!  

Let op: voor de BBQ is het aantal deelnemers ongelimiteerd, voor de table d’hôte geldt een maximum van 44 personen.