Wij zijn Andries en Judith, 9 jaar geleden vertrokken wij om onze droom na te jagen: samen een camping te beginnen!

Een heel ander leven, zo laten we het grote drukke Amsterdam achter ons voor het rustige landschap met slaperige dorpjes, midden op de 'Campagne'  in de Creuse.

Ons oog viel op Moulin des Jarasses, een voormalige 'Colonie de Vacances', een groot terrein waar nog volop mogelijkheden zouden zijn, of althans die zagen wij ☺

Na het verkrijgen van de juiste vergunning, diverse verbouwingen, aanpassingen, vallen én opstaan hebben we ondertussen de juiste/gedane ervaring opgedaan om er ieder jaar weer een geslaagde zomer van te laten maken! Mogelijkheden om lekker aan te schuiven, met een groot of klein gezelschap, iedere avond weer heel fijn om te mogen doen én te ervaren, want hoe fantastisch is het dat we dat samen met jou mogen delen! De gasten verwelkomen, hun een rondleiding te geven, of het nu om een ingerichte accommodatie gaat of je hebt je eigen kampeermiddel mee; de combinatie van mensen, beroepen, ideeën, altijd weer met veel plezier laten we ons domein zien.

Ondertussen is er veel werk verricht en blijven we dromen houden.

De mooie momenten, de fijne ontmoetingen en de werkzaamheden die we hier mogen verrichten geeft ons het gevoel dat we de juiste keuze hebben gemaakt!

Ondertussen hebben we ook 3 prachtige kinderen hier 'gekregen'; Tijn, Juul en Roos. En zij varen lekker mee in de zomermaanden en genieten van het buitenleven.

"Een geweldige trein waar we zijn op gestapt en het eindpunt is nog lang niet in zicht...."

Zin om ook eens langs te komen: je bent van harte welkom!