Hoewel we door het Coronavirus nog niet precies weten hoe het komende seizoen eruit gaat zien, willen we wel alvast een idée geven van wat wij eraan gaan doen. Dit om jouw vakantie tot een zo fijn mogelijk verblijf te maken.

 Afgelopen seizoen was onze belangrijkste maatregel het halveren van de gastencapaciteit. (Ongeveer 25 gezinnen tegelijkertijd), om zodoende zo min mogelijk strenge maatregelen te hoeven treffen. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat we het sanitair niet alleen volgens de protocollen, maar zelfs extra schoon konden houden.

Daarnaast hoefden we op deze manier geen zwembadreserveringen in te voeren en kon er de hele période vrij gezwommen worden.

Ook het terras en bij de diners was het zodoende niet te druk maar toch met genoeg reuring. En ondanks we minder gezinnen tegelijkertijd te gast hadden, waren er toch in elke leeftijdsklasse nog voldoende speelkameraadjes. -:)

Daarnaast hebben we uiteraard de standaard protocollen aangehouden zoals die we inmiddels aan ‘gewend’ zijn; afstand houden, handgels, hygiëne maatregelen en mondkapjes wanneer die nodig waren.

De restaurants en alle ‘uitjes’ zijn in seizoen 2020 allemaal open geweest (met protocollen uiteraard) en aangezien de Creuse geen massebestemming is, ook heel goed toegankelijk gebleven.

Nu in de rustige winterperiode kunnen we terugkijken op een supergeslaagd seizoen! Iedereen heeft zijn eigen aanpassingen gedaan, en zo hebben we toch samen weer een goede tijd gehad 

😊


 Bovenstaande mag je in seizoen 2021 weer van ons verwachten, het is onze gasten en onszelf enorm goed bevallen!

 Daarbij hebben we voor seizoen 2021 meer en extra accommodaties met eigen sanitair, waardoor ook het centrale sanitair gebouw nog meer ontlast wordt. Ook hebben we het aanbetalingsbedrag wat omlaaggehaald (30%) om keuzes wat te vergemakkelijken.

Met de wetenschap van nu en het inmiddels dalend aantal besmettingen verwachten we dat alle ‘uitjes’ in onze omgeving zoals gewoonlijk toegankelijk blijven.

Judith zal weer iedere dag (behalve maandag) kokkerellen en ze is alweer lekker culinair in de weer zodat ze het nieuwe seizoen weer lekkere gerechten op tafel kan zetten. Verder blijft ze zich bekwamen in het bereiden van vegetarische gerechten, en gerechten voor kinderen en volwassenen met een voedselallergie.

 Met de kerstvakantie nog in het vooruitzicht zijn we dus alweer volop bezig voor het seizoen 2021!!

We wensen je alvast een hele goede kerstvakantie en we zien je in de zomer 

😊