Maar liefst 2 verwarmde zwembaden: eentje voor de de kleine kinderen, 4x4 speciaal met hoge rand zodat ze er niet in kunnen lopen én de ouders er heel makkelijk bij kunnen zitten om de kinderen te helpen, assisteren of toezicht te kunnen houden. 30cm diep

Het andere zwembad 5x15 Meter, voorzien van 1 kant met aflopende traptredes waar je makkelijk kunt instappen of kunt zitten. Daarna is het hele bad 1.40 met diep.

We hebben allerlei zwemvestjes en bandjes klaarliggen en natuurlijk mag er gebruik gemaakt worden van de baby dobber, ideaal om met je kinderen veilig te kunnen zwemmen.

De zwembaden zijn voorzien van veilige hekken met beveiligde deuren.

Een heerlijke zonneweide met lounge stoelen voor zowel de kleintjes als de 'grootjes'. Grote tarp doeken beiden de gewenste schaduw! ook hier heel veel leuk speelgoed van de allerkleinste zoals een plastic jeepauto: "waar gaan we naar toe....", een glijbaan, schommel, hobbelpaard en nog veel meer...... Tevens staan hier loopkarren en loopfietsjes. De weide is voorzien van rubberen tegels, zacht aan de voeten en het voorkomt dat het glad kan worden.

Bij de zonneweide, het terras of speelterrein kan je gebruik maken van de kleine kaart. Cappuccino, verse muntthee of een lekker glas wijn!