Spelen op de camping:

Op Moulin des Jarasses is er een trampoline met een diameter van maar liefst 4,2 meter (vangnet aanwezig), diverse soorten fietsen voor allerlei leeftijden, loopkarren en een echte BERG skelter met kiepkar, een Honda race auto en nog een aantal diverse soorten! Een eigen gemaakt trein van wijnvaten, speelhuisje en een echte PIPO wagen. Tevens is er een speciaal ingerichte speelhoek op een zeer speciale plaats is voorzien van allerlei divers speelgoed, waar die speciale plaats is; een geheim dat alleen aan de kinderen wordt verklapt!

Rondom het terras en het zwembad allerlei speelgoed zoals een schommel, glijbaan, hobbelpaardjes, loopfietsen, speelunits van het merk ..... Belangrijk om te weten het zwembad is helemaal kidsproof, beveiligd hekwerk!

Voetballen kan altijd … Hutten bouwen in het bos, dammen bouwen in het riviertje; het kan allemaal!

Het riviertje 'La Noisette', staat zomers op enkelhoogte en is toegankelijk voor iedereen. Heerlijk poortje baden, dammen bouwen, bootjes maken en laten varen of "ie" het doet...of wie het snelste is.... door de vele bomen en dus schaduw een hele fijne plaats om te vertoeven!

In de forelvijver (voorzien van afgesloten hek en alleen met volwassene te betreden) kun je zelf je hengel uitgooien....wellicht heb jij vanavond een forel op de BBQ, verser kan het niet worden, dat wordt smullen......Voldaan van de dag en trots dat jij een echte vis hebt gevangen.

Tevens hebben we de laatste jaren mogen meemaken dat er heel veel zelf door de kinderen word georganiseerd; een bonte avond, musical, spooktochten, waterkanon schieten, modeshows en oud Hollandse spelletjes. Zeer bijzondere momenten, en wij motiveren graag deze mooie vrijblijvende initiatieven…….            

Iedere woensdag avond; sprookjes avond! Iedereen is vrij om aan te schuiven bij het kampvuur!

Op ons domein ontvangen we gezinnen met kinderen tot gemiddeld 14 jaar.

De Ouders              
De veel genoemde opmerking ‘als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben wij dat ook’ klopt en wordt heel vaak gezegd. Echter, zo vinden wij, heeft de ouder ook zijn/haar vakantie verdiend en draait het om het hele gezin. Daarom vinden wij het belangrijk om ook aandacht aan de ‘ouder’ te schenken. Zo het heerlijke kopje cappuccino op het terras, de comfortabele stoelen bij het zwembad of accommodatie. S’avonds gezellig (maar ook makkelijk) even aanschuiven voor ’t diner of een glaasje wijn. Alles is mogelijk. “Eindelijk heb ik mijn boek eens kunnen uitlezen” Moeder van dochter Julie 6 jaar of “ontspannen koffie drinken en toch de kids in de gaten kunnen houden, zo overzichtelijk” vader van Bram 4 jaar.. Zomaar een paar opmerkingen die onze gasten maakten tijdens hun verblijf.

Ook dieren op de Moulin, kippen, konijnen, de prachtige Zwartnase...... (schapen) Flip en Floris, de Merinogeiten Sam en Tim  en hangbuikzwijntje Jacqueline.